Dieses Dokuwiki verwendet ein von Anymorphic Webdesign erstelltes Thema.
Prijevodi ove stranice:

Wiki računalne forenzike

Ovaj wiki sadrži informacije vezane za područje računalne forenzike. Informacije na njemu uređuju studenti i nastavnici kolegija Računalna forenzika i Forenzika digitalnih datoteka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Postojeći sadržaj wikija možete pretraživati

Za studente:

 1. za kolegij Računalna forenzika:
  1. Odaberite i prijavite temu kojom se želite baviti po prijedlozima i uputama na https://moodle.fer.hr/mod/questionnaire/view.php?id=11232 i pričekajte odobrenje nastavnika nakon kojeg će se Vaša tema pojaviti u tablici radova generacije 2021/2022
  2. Nakon što Vam je nastavnik odobrio temu, kopirajte ovaj predložak za rad na stranicu koja vam je dodijeljena uz vaše ime. Sadržaj možete napisati na engleskom ili hrvatskom jeziku.
  3. Istražite dodijeljenu temu i opišite ju na svojoj stranici. Redovito pohranjujte napredak kako biste izbjegli probleme ili rad najprije koncipirajte i oblikujte lokalno u dokumentu prije nego ga kopirate na wiki! Iskoristite mogućnosti hiperveza i grafike koje vam wiki pruža. Integrirajte u svoj rad poveznice na (druge) izvore, multimediju, detaljnije informacije, grafičke prikaze, tablice i formatirajte tekst tako da bude čitljiviji. Obradite temu u okviru seminarskog rada imajući na umu elemente ocjenjivanja i način predstavljanja rezultata.
 2. za kolegij Forenzika datotečnog sadržaja
  1. Odaberite i prijavite temu među ponuđenima na stranici FDD radovi 2021/2022 tako da zapišete svoje ime u rubriku kraj teme. Na svakoj temi mogu raditi najviše dva studenta. Na dnu tablice možete pedložiti neku novu neponuđenu temu.
  2. Kopirajte ovaj predložak za rad ili ovaj predložak za rad - vježbu na stranicu na koju vodi poveznica vaše teme.
  3. Konačni rezultat rada na seminaru je wiki stranica (30/35 bodova) i video (5/35) koji objašnjava temu u 5-10 minuta (istraživačke teme) ili wiki stranica (30/35 bodova) i PDF dokument (5/35) s praktičnom vježbom (teme koje uključuju izradu vježbe)
  4. Istražite dodijeljenu temu i opišite ju na svojoj stranici. Redovito pohranjujte napredak kako biste izbjegli probleme ili rad najprije koncipirajte i oblikujte lokalno u dokumentu prije nego ga kopirate na wiki! Iskoristite mogućnosti hiperveza i grafike koje vam wiki pruža. Integrirajte u svoj rad poveznice na (druge) izvore, multimediju, detaljnije informacije, grafičke prikaze, tablice i formatirajte tekst tako da bude čitljiviji.
start.txt · Zadnja izmjena: 2022/11/24 11:16 od Juraj Petrović
Dieses Dokuwiki verwendet ein von Anymorphic Webdesign erstelltes Thema.
CC Attribution-Share Alike 4.0 International
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0